5 marathon på 5 dage

april 11, 2019

Kender du til nogle af Danmarksrekorderne inden for marathon? De er ikke så velkendte for alle, men der er alligevel nogen, der interesserer sig meget for det, og måske er du en af dem. Den dag i dag har rigtig mange mennesker prøvet at løbe et marathon, men der er naturligvis også nogen, der endnu ikke har prøvet det. Det er dog vigtigt at vide, at der aldrig er noget, der er for sent, og sådan er det med alting i livet. Uanset hvem man er, men også uanset hvor gammel man er. Og det er altid værd at huske sig selv på, når man står i en ny situation, som måske kan være svært at overvinde.

Om man kan lide at løbe eller ej, er naturligvis en individuel sag. Sådan er det naturligvis også, når det kommer til alle mulige andre ting i livet, og det er aldrig de samme ting, mennesker kan lide. Dog er det naturligvis heller ikke sandt, for der er alligevel nogen, der kan lide de samme ting. Den dag i dag er der f.eks. mange, der godt kan lide at kunne vedligeholde alt omkring have og landbrug, og hvis man er en af dem, kan man kigge forbi kellfri.dk og blive inspireret til at købe det, man står og mangler. Det er også vigtigt at huske, at det kan være mere end almindelig god motion at beskæftige sig med et sådan felt.

Men tilbage til løbet, for det er det, der er det vigtige her. En af Danmarksrekorderne inden for marathon er i Danmark 5 marathon og på 5 dage. Det er en rekord, der blev sat i 1990’erne, og den er ikke slået siden. Om den vil blive slået i fremtiden er uvist, men der er nok mange gode muligheder for, at det vil ske – og det vil det sikkert før, end vi aner. En anden rekord er et marathon løbet på lige under 2 timer, og det er mere end ualmindeligt hurtigt. Det er sjældent, nogen kan gøre det så hurtigt, men det eksisterer herhjemme, selvom der er langt imellem det. Uanset hvem man er, og uanset hvor man er, kan man godt give sig i kast med marathon, og man kan gøre det, inden ugen er gået. Det kræver nemlig ikke så meget træning, som de fleste går og tror, men det kræver nu alligevel lidt mere træning, end man måske skulle tro. For nok kommer man ikke sovende til noget – man skal nemlig også gøre lidt selv. Og hvis man er frisk, kan man hanke op i sig selv og kaste sig ud i det, som man går og drømmer om. Det er aldrig for sent.