De første forberedelser

marts 22, 2018

Er du en af de mange tusind danskere, som går med drømme om at løbe et maraton? Hvis ikke du har holdt formen ved lige i et godt stykke tid, skal du være bevidst om, at der venter dig en hård opgave, og at det kræver blod, sved og muligvis også tårer, før du bliver i stand til at gennemføre de 42.195 meter, som marathon-distancen lyder på.

Men bare rolig. Det er slet ikke umuligt, hvis du bare forbereder dig grundigt både fysisk og mentalt og samtidig har opbakning til projektet fra familie, venner og kolleger.

Sørg for at få grønt lys fra baglandet til at træne. Det er nemlig afgørende, at du sætter tid af til træningen og har mulighed for at prioritere i dagligdagen, så det ikke går ud over dit familieliv og dit job.

God tid er en nødvendighed, hvis du skal nå at komme i ordentlig form, inden du står på startlinjen. Der skal nemlig tilbagelægges mange timer på veje og stier, inden du står med startnummeret på brystet og venter på at høre startskuddet. Når den store dag kommer, skal du ikke være nervøs for, om du nu har trænet rigtigt og er i god nok form i forhold til alle de andre løbere – de har det med garanti på samme måde.

Så længe du har ydet dit bedste og fulgt dit træningsprogram, kan du med ro i sjælen sætte det ene ben foran det andet – og nyde turen. Tro på dig selv – og dine ben.