Få hjælp

februar 26, 2018

 

Der findes utallige sider på nettet med løbeprogrammer til maraton, som kan hjælpe dig med at blive klar til udfordringen. En søgning på nettet vil give dig et væld af muligheder, så det kan være svært at vælge præcist det program, der passer bedst til din situation og form.

Du kan derfor med fordel tage fat i andre rutinerede løbere og høre om deres erfaringer, inden du vælger et program, som du helst skal følge fra start til slut. Shopper du rundt i løbet af din forberedelse, risikerer du at forvirre dig selv – og det vil i sidste ende gå ud over din præstation og skade dine muligheder for at

gennemføre løbet. Et maraton er ganske vist en hård omgang, men erfor skal det jo helst være en god oplevelse at krydse målstregen.

En populær måde at træne sig op til et maraton er at melde sig ind i en løbeklub med faste træninger eller alternativt finde nogle løbepartnere med samme mål forude. På den måde bliver det nemmere at overholde aftaler, og samtidig får man også den sociale del med i en træning, som ellers kan være ensomt.