Hold maratontræningen ved lige derhjemme

marts 5, 2022

Er du begyndt at løbe maraton? Det er vi glade for at høre! Stadig flere danskere begynder at løbe i fritiden, og det er blandt andet halvmaraton og maraton der hitter. Her på hjemmesiden kan du i øvrigt finde en masse spændende artikler om netop maratonløb, så der er rigeligt med inspirerende læsning at kaste sig over. I denne artikel er vores fokus på hvordan du bedst holder din form ved lige, så du er klar til dit næste maratonløb. Det er nemlig i den grad muligt at træne hjemmefra. Også når man er maratonløber.

Vigtigt at indrette sit træningslokale hyggeligt og hjemligt, og gerne med inspirerende tapeter

Der er mange fordele ved at træne hjemme. Særligt om vinteren er det tydeligt for de fleste, at der er fordele ved at have en løbemaskine stående, så man kan tilbagelægge nogle kilometer indenfor, i stedet for ude i kulden. Erfaringsmæssigt ved vi dog, at det ikke er alle der for alvor vænner sig til at træne i hjemmet. I høj grad synes det at skyldes, at de ikke for alvor føler sig hjemme i dette form for setup. Vi vil derfor anbefale dig at indrette et særligt træningslokale til formålet, samt ikke mindst at gøre lokalet hyggeligt og hjemligt.

Køb blomstertapet til træningslokalet

Tapeter er en god måde at skabe hygge på. Er du for eksempel vild med blomster og sommerstemning, så køb et flot blomster tapet fra webshoppen Familietapeter.dk i dag. Vi anbefaler webshoppen på grund af det store udvalg, og ikke mindst de lave priser. Dit træningslokale kan naturligvis også indrettes med andet end et blomster tapet. På webshoppen kan du købe tapeter i et væld af andre designs, og med masser af forskellige og inspirerende motiver.

Bliv motiveret til din træning via din indretning

Der er ingen tvivl om, at hvis du for alvor skal præstere på højeste niveau når du træner hjemme, så skal du føle dig godt tilpas i dit træningslokale. Med et velindrettet hjem sikrer man sig, at man ikke blot føler sig godt tilpas, men at man rent faktisk også bliver inspireret og motiveret til at træne ekstra hårdt. Alt sammen noget som kommer en til gavn ved næstkommende maratonløb.

Udarbejd en detaljeret træningsplan

Er du klar til dit næste maratonløb, og har du allerede tilmeldt dig løbet? Så er det bare om at få udarbejdet en detaljeret træningsplan, således at din form kulminerer i dagene omkring maratonløbet. Vi anbefaler dig at din træning udføres både udenfor på landevejene, såvel som hjemme i dit træningslokale. Det er godt at få lidt afveksling, og hjemme kan du med fordel kombinere løbetræningen på løbebåndet, med styrketræning via nogle gode håndvægte eller lignende.