Bliv klar til dit næste marathon

juni 25, 2020

Marathon er en vild distance, og det tager tid til blive klar til at løbe de 42 km. Man skal derfor planlægge marathontræningen i god tid. Når man gerne vil løbe langt, så skal man også have fokus på andet end løb. I hvert fald hvis man gerne vil kunne løbe på en rigtig god tid. Man skal også sørge for at træne kroppen på andre måder, og her kan man bruge forskellige former for træningsudstyr. Det kan man finde hos eStore, der har et stort udvalg. Det kan f.eks. være oplagt at købe et sjippetov, da det er en perfekt måde at træne intervaller på.

Løb så hurtigt du kan

Det er naturligvis vigtigt at sørge for at løbe nogle lange træningspas. Jo flere kilometer, man får i benene, jo nemmere bliver det at kunne klare distancen på dagen. Men man skal også sørge for at indlægge nogle spurter, hvor man rigtig kan give den gas. Når man løber så hurtigt, som man kan, så øges kroppens kapacitet. Man bliver på den måde i stand til at kunne holde en højere fart i løbet af den marathon, man skal løbe.

Det vigtigste er, at man får lagt et effektivt træningsprogram, så man er helt klar til at løbe marathon, den dag det skal ske.